Na het zien van de prachtige stijlkamers van karwei, op de woonbeurs, is mijn nieuwsgierigheid gewekt! Karwei heeft al heel lang één grote fan, en dat ben ik!

Ons huis is van top tot teen gestript geweest en bijna alles is door mijn man opnieuw opgebouwd. Regelmatig waren wij in de bouwmarkt te vinden. En hoe heerlijk is het, als die bouwmarkt meer is dan alleen hout en schroeven……

Wanneer hij lekker aan het rommelen was bij de schroeven en gereedschappen, stond ik te neuzen bij de accessoires.  Vloerkleden, behang en meubels voor binnen en buiten. Karwei is meer dan een bouwmarkt! En dat bewijst ze nu ook weer!

88B7C810-47B7-4A11-9B27-114C6AABB6810099901D-8B92-4863-9C3E-FDB015762B08

In de Runstraat op nummer 25 is het KARWEI huis te vinden. Een prachtig pand in één van de befaamde negen straatjes.

Bij binnenkomst voel ik me al meteen thuis. De kleur roze speelt meteen de boventoon. Stoer en romantisch in perfecte balans. In combinatie met strak zwart, hout en glas creëer je meteen een stoere sfeer.

In dit huis komen alle stijlen tot elkaar. Van zacht tot stoer pink, een eyecather van messing of goud

1AE0914C-4781-474B-88A0-DAF16E88026E

Stalen kasten en groen velvet, met een twist boho erin. Hoe leuk om een kleed eens op te hangen als wanddecoratie?!

Ook de boho rotan sfeer was terug te vinden in dit huis. Waarin wit wordt gecombineerd met natuurlijke materialen, een instant vakantie vibe.

Eigenlijk is dit een grote real-life wooninspiratie. Je kunt proefzitten, liggen, aanraken en voelen. Niet alleen de materialen voelen maar ook sfeer voelen. Zo was ik helemaal weg van deze slaapkamer!

62A2A225-D4BB-400D-9F08-3367FBC5399F

E8169D12-8A66-47FE-9680-A1A320774361Het idee is, dat je met een aantal items uit de nieuwe karwei collectie, je huis een Total make-over kan geven. Zie je iets leuks in het huis, dan is er een bestelzuil aanwezig waar je het meteen kan bestellen. Super handig als daar je droomtafel staat, of die heerlijke velvet bank waar je meteen verliefd op bent omdat hij zo heerlijk zit.

En denk jij dat je het huis hebt gezien, dan heb je het mis. Elke week wordt er namelijk een make-over gedaan in de logeerkamer. Elke week staat daar een andere stylist centraal, die met items uit de nieuwe collectie weer een WOW effect weet te creëren.

Op woensdag- en vrijdagmiddag kun je een gratis workshop volgen. Het maken van woonaccessoires., bloemen matchen en het stijlen van je kamer voor instagrammble waardige foto’s. Dat zijn nog eens leuke workshops!

Om het concept compleet te maken kun je op zaterdag ook nog eens terecht voor gratis styling advies door een van de karwei-stylisten! Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan dit prachtige KARWEI huis.

Vanaf zaterdag 13 oktober t/m 29 november 2018 is het KARWEI huis geopend voor publiek. Het is dan ook meer dan de moeite waard om je hier te laten inspireren en de nieuwe trends in real life te beleven! Waar beter dan in een van de leukste straten van Amsterdam?

Kom jij ook langs?