Je bent geweest of je kijkt mee.... maar elke interieur liefhebber is er wel eens geweest. Ik ga dan ook trouw elk jaar om nieuwe inspiratie op te doen én om te kijken welke nieuwe trends er aan gaan komen.
Kijk en lees je mee? (Klik op de foto voor een vergroting)
Heerlijk als het eindelijk weer zo ver is, de vtwonen design woonbeurs. De teasers op instagram maakte ons woonliefhebbers meer dan nieuwsgierig. De beloning was niet één, niet twee maar meerdere vtwoningen ( 🔙hihi leuk nieuw woord). Waar ik vorig jaar wat teleurgesteld was over het vtwonen huis, werd ik dit jaar blij verrast, en wat een inspo heb ik weer opgedaan.

Ook het ariadnehuis was prachtig. Ik hou van het brocante sfeertje, een tikkeltje boho en mooie sleetse kleuren.

Prachtig en inspirerend waren de vele vertegenwoordigers die hun product kwamen promoten. Er was verrassend nagedacht over styling ……prachtig.

Wat zag ik op de beurs veel terug komen? De trends voor komende periode zijn toch wel de terracotta/ roze tinten, groen, naturel, wit en grijs. Ook veel natuurlijke materialen. Borden, lampen, kussens hoeven niet de perfecte vorm te hebben. Een beetje Edgy mag het wel zijn. Ook zwarte pannen en service waren veel te zien. De echte trend van 2019/20 gaat toch wel de droogbloem worden! Kransen, in een vaas of gewoon in een stuk klei……super tof!