Weken van te voren verheug ik me weer op de woonbeurs. Ruim van te voren brengen veel brands hun nieuwe ideeen naar buiten en zien we de nieuwe stijlen voor het komende jaar weer veranderen. Maar als interieur lover verheug ik me natuurlijk het meest op de vtwonen en designbeurs. En dan vooral op het vtwonen stukje! Het moment dat je zo’n huis binnenloopt en het idee hebt dat je echt in iemands huis rondloopt vind ik geweldig. Als kind vond ik het dan ook heerlijk om ’s avonds laat een wandeling te maken en bij mensen naar binnen te kijken.

De woonbeurs is een groot walhalla waar iedereen zijn best doet om zo goed mogelijk hun producten neer te zetten. Dit jaar waren er een paar uitschieters. En ik ga eerlijk met jullie zijn, ook wat teleurstellingen. Ondanks de mooie styling vond ik het vtwonen huis een beetje tegenvallen. Kritisch, misschien…….oordeel zelf. Ik heb het voor je vastgelegd.

Dit keer begon ik in hal 10. In deze hal stond het prachtige huis van het maandblad, eigenhuis. Wow….kijk zelf maar

Inspiratie genoeg voor de badkamer in deze hal. Deze gietvloer, de baden en muren, echt top. Aangezien wij binnenkort de badkamer willen gaan doen ligt mijn focus hier dus ook op.

Mijn favo hal 12, begon al goed met de stijlkamers van Flexa. Vijf blogger, bintihome, enter_my_attic, theobert_pot, veel_woongeluk en wimketolsma mochten daar een kamer stijlen met de nieuwe flexa 2019 kleuren.

ccb66d04-914b-4c19-a281-50eb45a25b49

Ik was nog niet helemaal overtuigd van de kleur spiced honey, maar ik moet zeggen dat mijn hart wel even overstag ging bij het zien van deze prachtige kamers.

En hoe tof zijn deze mini stijlkamertjes?

En door naar nog meer moois….combitex! Wat zei ik ookalweer over oud en nieuw…

90ddc05d-e9d6-4c89-950d-cdb3abb306e2

Meteen dus wat tuininspo opgedaan bij combitex.

En over tuinen gesproken. Hello Hartmann

eb56aa7d-11aa-4bf7-8de5-7c69d75eda58.jpg
Ook karwei had dit jaar een prachtige stand! En drie keer raden welke stijlkamer ik nou het mooist vond…

 

Voor mij was het hoogte punt dit jaar het Ariande huis, en zoals je misschien al is opgevallen was er erg veel roze te zien dit jaar! Er was veel velvet te zien in combinatie met natuurlijke materialen,

Ook het “urban” jungle thema werd veel gezien! En hoe leuk dat homestock dit jaar op de beurs stond!!!

Verassing van dit jaar was toch wel de stand van H&M Home. Gestyled door Theobert pot.

En ik moet zeggen dat ondanks ik al een hele tijd geen landelijke inrichting heb, ik altijd fan ben van het landelijk wonen huis.

 

070e016b-0c58-4e83-aadf-5e07cae12c01

Oke en dan waar jullie zo lang op hebben gewacht. Het vtwonen huis. Natuurlijk heb ik er wel van genoten. Ik had alleen het idee dat het niet heel erg vernieuwend was. En ook miste ik het gevoel door een echt huis te lopen. Geniet nog even mee…

 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen meenemen in mijn ervaring van de woonbeurs. Ik hoor graag wat jij er van vond, laat dus vooral een reactie achter!