Een Boho relax plek in de tuin, creëer je zo:

Om te beginnen is dit altijd mijn favo hoekje geweest. Met uitzicht over het water en onder de druif. Een paar pallets met een kussens erop, en Voila. Meer heb ik niet nodig. Maar de pallets worden lelijk en de hangmat is Hot! Tijd voor een update van dit hoekje.

Ik kocht vorig jaar al een hangmat voor op vakantie, alleen die werd steeds ingepikt. Tijd voor nog één en dit keer een nog mooier exemplaar van de xenos. Het voordeel van deze mat is dat hij een lat ( aan de uiteinden) heeft waardoor hij makkelijk in gebruik is. De franjes van de mat geven meteen een boho vibe.

De mini DIY is zo simpel, maar het resultaat mag er zijn! Toen ik dit leuke campinglampje zag werd ik al blij. Ik kreeg meteen een leuk idee om hem te pimpen

Ik gebruikte een stukje leer van een oude riem. Knipte deze op maat. Gaatjes erin en TADAA! Een super leuke hack voor weinig geld, het lijkt wel een design lampje!

Bij de xenos bestelde ik ook deze 2 gevlochten matjes. Ik knoopte ze aan elkaar. Omdat de steentjes soms wat vervelend voelen, wanneer je erop staat, heb ik de matjes bij de hangmat neergelegd. Zo stap je fijn uit.

De laatste toevoeging is een parasol. Kennen jullie de parasols van Ubuntu, Tulum, ofterwijl Ibiza outdoor. Het is DE insta plek van dit moment. En alles is er even mooi, waaronder hun parasols. Deze budgetvriendelijke variant van Xenos, heeft met zijn franjes dezelfde look! Leuk toch?! Heerlijk in de schaduw een boek lezen terwijl je heen en weer wiegt in de hangmat….ik heb een nieuwe favo plek!

Deze make-over werd mogelijk gemaakt in samenwerking met xenos

Geef een reactie

Translate »
%d bloggers liken dit: