Hi, ik ben Shannah, jullie kennen mij misschien wel van mijn Instagram account, es_jay_and_theboys / missmagic wonen, maar nu heet het THE HOME REBEL!

Ik woon in Hoofddorp in een super leuk huis aan het water! Ik deel mijn huis met 3 ‘Boys’, 2 daarvan zijn van mijzelf, mijn oudste zoon dyllis en mijn jongste Boef Dee. De derde is mijn beste vriend en man, Jur.

We wonen hier nu ruim 10 jaar en het huis is nooit af. Elke dag borrelen er wel weer nieuwe ideeën op in mijn hoofd. Ik hou van stijlen, hoekjes en veel wit. Sommige beschrijven mijn stijl als bohemien, Scandinavisch, etnische invloeden of gewoon wit. Ik beschrijf mijn stijl als ” MIJN THUIS”. Ik hou van licht en maak mijn thuis zo persoonlijk mogelijk door het te vullen met herinneringen. Die vind ik op reis, op mooie plekken, bij de kringloop of gewoon op straat! Ik hou van het speuren op internet naar iets unieks, of het opleuken van iets lelijks. Het leukst vind ik stijlen combineren die onmogelijk lijken! En soms lekker rebels iets doen tegen verwachtingen in. Naast het creëren van mooie hoekjes hou ik ook vreselijk van fotograferen! Neem gerust een kijkje en laat een reactie achter!