Ik wil terug! Want wat hebben we genoten! Het werd nodig tijd om er met de kids op uit te trekken! Maar de regen en de wind gooiden roet in het eten. En dus zochten we naar een indoor bestemming om er even uit te zijn!

En deze topper stond al een tijdje op ons lijstje, Preston Palace, All inclusieve!

Het is een stukje rijden, maar dat hoort ook een beetje bij het vakantiegevoel.

Iedereen is een beetje nerveus als we aankomen. Want wat is er allemaal te beleven achter de deuren van Preston Palace? De kids zijn al hyper en stuiteren naar binnen. We krijgen een warm onthaal bij de balie. We zijn ingecheckt en lopen richting onze kamer. Snel alle spullen wegbrengen en ontdekken wat Preston Palace ons gaat brengen. Genieten hier is het motto!

De kamer ziet er netjes uit en is van alle gemakken voorzien. Maar de kamer is natuurlijk niet het belangrijkste. We willen zwemmen, bowlen, midgetgolfen, poelen, dansen, een filmpje pakken en naar de kermis.

Genoeg te doen dus! We gaan de boel maar eens verkennen. Op elke hoek en in elke ruimte is wat te beleven. En er is veel te zien. Aan de details is ook gedacht. Maar eerst gaan we een hapje eten…….en hier begint de vakantie-vibe extra goed. Want je kunt hier onbeperkt eten en drinken. Waar mama natuurlijk super blij van wordt…..want dan hoef ik echt even niks te doen! Vandaag in ieder geval niet! WHOOPWHOOP!

Voor we het weten (en zo snel zijn de jongens nog nooit geweest) heeft iedereen zijn zwemkleding aan en staan ze met handdoek onder de arm klaar. Want dit zwembad is een echte beleving!

Het WoW effect is groot als we het bad betreden. De sterrenhemel is prachtig! Maar ook de grot, de mega octopus in het midden, de dieren die verstopt zitten tussen en op de rotsen. Het lijkt alsof we op vakantie zijn in de tropen. En we in de avond nog nagenieten van een warme dag. In tegenstelling tot veel subtropische zwembaden is het hier lekker warm. Ook als je het water uitkomst, een heel fijn gevoel. Ik heb het namelijk altijd koud, maar hier niet hoor! Opeens begint het te onweren. We kijken elkaar aan…..huh? Lichtflitsen, donder en……ja hoor regen! Gaaaaaaf!

Er is ook een heuse vulkaan. Wanneer er rook uitkomt en hij rood kleurt begint er een harde stroming te borrelen….daar moeten we in! Fantastisch! En niet één keer door de stroming, nee hoor wel tien keer. Zodra de vulkaan begint worden we elke keer door de jongens meegesleurd!

Het zwembad is ook voorzien van onbeperkt gratis drinken en er is fruit dat je mag pakken.

(Check hier het filmpje)

Na het zwemmen gaan we borrelen en bowlen. Er staan kleine hapjes. Wij nemen een borreltje en de kids bestellen hun eigen drankje. Vinden ze toch fantastisch!

Er hangt een fijne sfeer en we vinden het super gezellig hier. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wanneer we willen bowlen is het best druk. Maar de dame achter de balie wil met alle liefde ons roepen als er een baantje vrij komt. Na het bowlen gaan we een hapje eten. Er is keus genoeg. Wat wij ideaal vinden aan een lopend buffet is dat de kinderen kunnen pakken wat ze willen. Ondanks dat Dee altijd strijd levert bij het avondeten, doet hij dat nu niet! Top toch!

Na het eten is het tijd voor de kermis. We wisten nog niet goed wat we hier van moesten denken. Eenmaal door de deuren heen, staat daar een heuse kermis! Botsauto’s, grijpers, een schiettent en “ronddraaiende-op-zijn-kop-hangende-machines” waar je lekker misselijk in wordt. DIT IS TE LEUK! De jongens mogen hun eigen ijsjes draaien of een milkshake maken. Oke,oke, we willen nooit meer naar huis.

De oogjes worden klein en er valt een snik. De moeheid kicks in, bedtijd. Mag ook wel om 22.30. Dus de jongens moeten naar bed.

Een stapelbed iT is. Wij gaan nog even kort een kijkje nemen van het uitgaansgebied. In een ruimte wat lijkt op een straatje, grenzen een aantal barretjes aan elkaar. Elke bar heeft zijn eigen thema. Een kroeg, karaoke-bar, een kleine disco er is keus genoeg. En ook een drankje is hier bij de prijs inbegrepen. Ik drink er eentje, doe een dansje en duik daarna ook het bedje in.

Uitgerust worden we wakker. Tijd voor het ontbijt, mijn man zijn favoriete moment op vakantie. En ik kan hem niet blijer maken met een ontbijtbuffet. Eitjes, Engels ontbijt, fruit, wentelteefjes, you name iT!

We besluiten te gaan midgetgolfen en nog een duik in het zwembad te nemen.

De tijd vliegt voorbij , we zouden het liefst nog een keer alles doen!

Moe maar tevreden keren wij terug naar huis. Eigenlijk willen we helemaal niet naar huis. We hebben nog lang niet alles gezien!

Dus wij gaan zeker nog een keer terug!

En? ?? Wil jij nu ook een bezoekje brengen aan Preston Palace? Dan heb ik echt SUPERR Leuke verassing!

—> Ik mag 4 zwemkaartjes weggeven <—

Wat moet je daarvoor doen?

1.Beantwoord de volgende vraag op mijn instagram post over Preston Palace. Wat zijn de openingstijden van het zwembad? 

2. Like de foto en noem twee mensen die dit ook gaaf gaan vinden!

3. vergeet ons niet te volgen! Volgende week zondag maak ik de winnaar bekend en kan jij dit fantastische zwembad ook gaan ervaren! Succes allemaal!!

———————————————————————–