Ze wonen er al meer dan 15 jaar, Martijn en Jessica! Waar? In een oude muziekschool in Zutphen. Het Kopen van dit pand had nog wat voeten in de aarde. Toen het eenmaal in hun bezit was, kon het slopen en klussen beginnen. Wanneer ik naar ze toe rijdt, waan ik me een beetje op vakantie. De prachtige groene omgeving en oude huizen doen vermoeden dat je een oud dorpje in België binnenrijdt……….

Maker NAdesign

Wanneer ik mijn auto aan de overkant parkeer, staat Jessica me al in de deuropening op te wachten. Ze maakt meteen excuses voor de rommel omdat ze nog aan het verbouwen zijn in het voorhuis. Maar bij het betreden van het huis zie ik geen rommel! Ik zie een grote klus en heel veel potentie!

De eerste grote ruimte is nog onder constructie. Er moet hier nog veel gebeuren. Jessica verteld me over het doortrekken van deze ruimte met die erachter. Ik kan me er nu nog geen voorstelling van maken, maar later begrijp ik het heel goed. Deze ruimte wordt nu gebruikt als het “atelier” van NAdesign. Hier liggen een aantal producten klaar voor de beurs van ShowUP in september.

Nieuwe collectie najaar 2019 NAdesign

Jessica loopt me voor door de hal, naar het gedeelte waar ze nu wonen. De gang is eenvoudig perfect. De oude stoel hebben ze van de buurman gehad. Deze stoel stond jaren geleden al in het gebouw. De buurman wilde hem wegdoen, maar bedacht zich dat hij eigenlijk terug moest naar de muziekschool. Met zijn kapotte zitting pronkt hij in de hal. Een erfstuk met een verhaal!

Bij binnenkomst van de woonkeuken valt mijn mond open.Wat een prachtige hoge ruimte. In het midden van deze ruimte staat een grote tafel die poederroze is geverfd. Tijdens de koffie verteld Jessica dat hij alle kleuren al heeft gehad. Van goud tot groen en op sommige plekjes is dat nog te zien. De ruimte oogt rustig en met grote gebaren toch gezellig. Alle items zijn mooi bij elkaar gestyled, allemaal met een verhaal.

Op de wanden zit de kleur, shaded white van farrow and ball

De hoge luiken kunnen door een railsysteem open. Wanneer het voorhuis af is zal er dus één grote ruimte ontstaan. Hoe leuk is het dat de luiken half zwart zijn gemaakt? Dit wordt doorgetrokken in de rest van de ruimte.

Aan de andere kant is een prachtige zwarte keuken geplaatst, onder de entresol. Het geheel oogt stijlvol, netjes en gezellig. Je ziet dat hier iemand woont met een styling achtergrond. Alles klopt gewoon.

Het behang is van karwei

De grote open trap in de keuken is een blikvanger. Hij leidt naar het entresol en vanuit het entresol naar de bovenste verdieping waar de slaapkamers zijn gesitueerd. Het entresol is een zithoek. Over de lengte van deze lichte ruimte zijn boekenplanken geplaatst. Deze benadrukken de lengte. Het lage plafond geeft een geborgen gevoel. Een heerlijk plekje om even een boek te lezen.

Het kleed is van malagoon, mand NAdesign

Op de bovenste verdieping bevindt zich de master bedroom. Jessica heeft deze ruimte zelf gestuct met deko stuc. De master bedroom is een grote open ruimte met in het midden een blok als badkamer. Je kunt hier letterlijk tikkertje spelen. Want om het blok heen, waar de badkamer is gebouwd, kan je dus een rondje lopen. Of in het geval van tikkertje, rennen!

Het plaid op bed is van NAdesign

Aan de rechterkant bestaat het blok uit een douche en wasbak aan de linkerkant een heerlijk bad. Een walk-in closet aan de achterkant maakt deze kamer tot heerlijke terugtrek plek. Het bloemetjes gordijn heeft een leuke catchy twist. Het was ooit een bloemetjes jurk van haar moeder, en nu een bloemetjes gordijn. Normaal is dat andersom!

Deco stuc
Het bloemetjes gordijn

Wanneer je de hal doorsteekt kom je bij de logeerkamer. Hier zou ik best een nachtje willen logeren! Ook deze kamer heeft namelijk een badkamer!

Doordat de vloer boven over de hele verdieping is doorgetrokken lijkt het er nog groter.

De badkamer is ook hier voorzien van deco stuc. Jessica heeft dit zelf aangebracht. Ze vertelt hoe handig ze is en dat ze de vele klussen in huis zelf aanpakt, dus zo ook het stucken.

Deco stuc

Wat een prachtig huis! Jessica verteld me dat ze toch op zoek zijn naar een huis in de randstad en dit project na afronding zullen verkopen……..dus mocht je interesse hebben in een huis in Zutphen dan zou ik haar prachtige account zeker in de gaten houden! Want wie weet? Ik zou het wel weten! Jammer dat het zo ver weg is.

Meer zien? Volg Jessica op instagram @nadesign2010