Over mij

Hi, Ik ben Shannah, je kent mij misschien wel van mijn instagram account: The Home Rebel. Hier deel ik regelmatig een kijkje in ons leven, een DIY of advies in styling van je huis. Maar misschien zag je me wel op tv bij eigen huis en tuin, de Telegraaf of in de vtwonen? Leuk dat je even op mijn website komt kijken. Ik hoop je hier te kunnen inspireren of te adviseren. Heb je een vraag of wil je gebruik maken van mijn advies neem gerust contact met me op.

The Home Rebel

shannah_the_home_rebel

Kort over mezelf; Ik woon in Hoofddorp, een een normal rijtjeshuis maar wel lekker aan het water. Ik ben getrouwd met Jur en we hebben twee jongens, Dyllis en Dee. We wonen hier nu ong. 15 jaar en er is inmiddels veel verandert en verbouwd. Je huis is tenslotte nooit af. Elke dag borrelen er wel nieuwe ideeën op. Die ik graag met jullie deel op mijn instagram account.

Ik hou van de combinatie design en budget. Hoe geef je je thuis een mooie look voor niet al te veel geld, hoe combineer je looks of design met budget. MIJN STIJL: Is een mix van dingen die Ik mooi vind. Ik hou van een beetje boho, Wabi sabi, industrieel en een toef japandi. Oh en soms, een beetje brocante afgestyld met vintage design. Hey! Zie je wel…..we kunnen alle kanten op. En dat kan ik ook voor jou!

“Je huis maak je eigen door het te vullen met herinneren”

Mooie spullen vind je op reis. Door kleine of grote dingen mee te nemen van je vakanties. Maar ook op zolder bij oma of met een familie stuk dat je nieuw leven in blaast. Zelf speur ik ook graag op rommelmarkten, de kringloop of zelfs op straat. Ik kan uren speuren naar een item op internet, iets unieks. Het opknappen van oude dingen of lelijke dingen die ineens een mooie plek krijgen waardoor ze echt gaan shinen, dat doet m’n hart sneller kloppen. Maar het leukst vind ik dingen en stijlen te combineren die onmogelijk lijken. Soms lekker rebels, iets doen tegen alle verwachtingen in.

“Yes, that’s me…..THE HOME REBEL….”

The Home Rebel The Home Rebel kids