Je hebt dus niet veel nodig om je badkamer of toilet een instant boho sfeer te geven. Ik zocht voor jullie 3 items bij elkaar bij de action voor nog geen 20 euro.

6660AB22-7C69-441E-85C4-7B9089A9DB77We nemen deze Arabische spiegel…..€4,79    Een houten wandhaak €3,99 voor je handdoeken (en evt. Zeepketting Xenos €3,99). Keus genoeg voor een mooie handdoek in hammam look. Ik koos de iets luxere versie met badstof uit. Deze is maar €6,99. Ik kreeg al eerder veel vragen van jullie welke hammam doeken mij voorkeur hebben. Ik ben fan van de doeken van Ottomania, maar moet zeggen dat deze ook zeker favoriet is. Hij is zacht en droogt heerlijk af! Dus niet alleen om te stijlen maar ook om te gebruiken. Het enige voordeel van de dunne hammam is dat ze makkelijker even mee te nemen zijn, snel drogen en weinig plek innemen. Maar voor thuis raad ik deze echt aan!

Je kunt deze items natuurlijk ook toepassen in de gang of het toilet. Je vervangt de handdoek door een mooie Hanging basket, kleine handdoekje als in een gastendoekje of zeepketting.

Succes met stylen!

Xoxo Shannah