Jaaaaa, daar is hij dan…..mijn super mooie witte tuinslang! Een tijdje geleden maakte ik een paar foto’s in de tuin. En zonder dat ik het doorhad stond daar de lelijke oranje tuinslang op. De tuinslang wordt bij ons veel gebruikt. Bij het sproeien van de planten, tegels schoonspuiten en het vullen van het bubbelbad. Die slang ligt dus eigenlijk altijd door de tuin heen. En nu ik hem zo zag op de foto bedacht ik mij wat een lelijk ding!

En dus zagen jullie een tijdje geleden een post voorbij komen waarbij de oranje donder te zien was. Dat was zijn momentje, hoor! Maar niet voor lang…want daar was fonQ!


Fonq heeft echt super veel keus! Maar ik viel als een blok voor deze mooie witte tuinslang van het merk ZEE. Mijn man draaide al met zijn ogen toen hij zag dat ik aan het rondneuzen was op fonQ.

Ik bestelde hem gelijk en een paar dagen later was hij al binnenHij is echt zo mooi! En ook nog eens handig! Want de slang rolt zichzelf op!

De haspel kan bevestigt worden op de muur en kan ook nog draaien.Omdat ik zo verliefd ben op deze tuinslang wordt hij natuurlijk voor alles ingezet. 8117ba28-21fa-442a-82cc-368823af7707En niet alleen voor de plantjes…al hebben die nu wel mega dorst!Er zitten meerdere opzet stukjes bij. Ik heb de sproeier met meerdere standen er op gedraaid. Want nu kon ik ook een buitenbad/douche maken. Heerlijk na het strand even afspoelen in de bak. En het water…….Dat wordt daarna hergebruikt in de tuin voor de plantjes! Want he…in deze droge tijden moeten we een beetje zuiniger zijn met ons water!

Heb jij ook zo’n degelijk ding of helemaal niks en loop je nog met je gietertje, ben je opzoek? Surf eens naar fonQ. Ze hebben echt een groot assortiment tuinslangen en heel veel kleuren. Ik ben in ieder geval geslaagd en jullie gaan hem nog vaak op de foto zien!

Fijne zomer!

Xoxo Shannah