Een togo, HET design item in huis. De looks van de jaren ‘70 zijn helemaal terug. En in menig interieur blad vind je wel een TOGO Ligne Roset. Maar een togo vinden voor een mooie prijs is bijna niet te doen. Wil je niet teveel betalen kan je altijd nog een opknapper kopen. Maar geloof me het restaureren van een vintage design bank is bijna net zo duur als een “nieuwe” kopen. Dus ging ik opzoek naar een alternatief.

TOGO Ligne Roset.
Foto pinterest

Verschillende modellen Togo Ligne Roset

Maanden heb ik gezocht naar verschillende modellen. Van zitzakken tot sites in China. Tot ik terecht kwam bij een site die diiiz.com heet.

Foto pinterest

Betaalbare replica TOGO Ligne Roset

Hier verkopen ze allerlei soorten design (replica’s) voor een fijne prijs. En laat ik daar nou mijn togo onder de naam TUMU gevonden hebben. Op deze site www.diiiz.com staan heel wat gave items je kijkt werkelijk je ogen uit. Zet hem wel even op Nederlands want dat leest wat makkelijker. Oké er zit een klein verschil in. Maar voor de leek amper te zien. Hij zit heerlijk! Je kruipt er met een boek fijn in weg of hij wordt hier in beslag genomen door de gamers…… goedgekeurd dus!😍

Levertijd van de Togo Ligne Roset

De levertijd van de Tumu is wel lang, ong. 5 maanden. Het wordt namelijk op bestelling gemaakt. Je kunt uit veel verschillende kleuren en materialen kiezen. Ik koos voor beige velvet.

En nu willen jullie natuurlijk wel weten wat de prijs is van deze fijne zetel, nou let op rond de €799 de prijzen variëren nog wel eens. En soms vind je er een in de aanbieding/outlet hier link.

Wil jij ook een TUMU bestellen dan kun je een mailtje sturen naar info@diiiz.com of ben je op zoek naar een ander mooi design replica neem dan zeker een kijkje op de site van diiiz.com Ik weet zeker dat je er blij van gaat worden! Ben benieuwd of er wat voor je tussen zit. Ik heb in ieder geval mijn droombank al gespot!

Hopelijk heb jij ook snel je eigen Togo Ligne Roset in huis staan! Heb je nog zin om verder te lezen in een van mijn andere blogs, bekijk ze dan hier.