Met grote ogen keek hij naar zijn nichtje. Wat haalde ze daar nou uit de zwemtas? Een zeemeerminnenstaart? Zijn ogen volgden het proces van uitpakken , aandoen en er mee het water in. ‘Wil je ook’? Vroeg ik. Hij keek om zich heen. ‘Als niemand me ziet’, zei hij. ‘Joh, gewoon doen’! En daar ging hij………

2D656418-F4D2-4A57-845F-92A21FCA7030
Na wat speurwerk op internet kwamen we op de site van www.zeemeerminnenfeest.nl Want daar hebben ze hele mooie exemplaren voor jongens! Van neptunus tot haai, met bijpassende badmutsen.

Wij kozen de orka!
Wat een blij kind had ik toen hij het pakketje uitpakte! Omdat de zomer het een beetje liet afweten mocht hij de staart uittesten in bad. Dat was al grote pret.Toen het eindelijk mooi weer werd hebben we snel ons spullen gepakt.

FBF81AE0-802E-47E1-B5F0-5119465A54F3

En kijk eens even, hoe stoer! En hard dat hij ermee kan zwemmen! Wel zit er een waarschuwing bij, namelijk niet te diep in het water. Dit ivm de monovin. Je voeten zitten samen in een vin. Bewegen in het water kost meer moeite en is best pittig. Ouderlijk toezicht is dus wel verplicht.

De stof is prachtig (neoprene) en heeft een glinstering. Je trekt deze eerst aan over je benen. Hierna doe je je voeten in de vin en trek je de hoes over de vin. Nu kun je als een echte orka door het water schieten!A1B2C4DD-2003-4D9C-B56F-B39BF02DEDBC
‘Kijk, mama, kijk, hoe hard ik ga’! SPLASH. Ik was zeiknat! En daar schoot hij door het water……. boven water, onder water! LinkS, rechts, WOOSH!
Wat een blij kind! Het kostte me voorheen al moeite om deze waterrat uit het water te krijgen, maar nu helemaal niet meer.

Ik weet zeker dat deze vin nog heel wat zwem-uren gaat meemaken.

Zoek je ook een vin voor je stoere zoon? Klik dan op de volgende link

Xoxo Shannah