Besarto warmtekussen The Home Rebel

Warmtekussen

Besarto brengt innovatie in de wereld van comfort met zijn draadloze, warmtekussens die gebruik maken van infraroodtechnologie. Deze verwarmde kussen zijn uitgerust met een oplaadbare batterij, waardoor ze tot 7 tot 8 uur lang warmte kunnen bieden​​. Het Besarto draadloos verwarmd zitkussen, bijvoorbeeld, is een energiebesparende, duurzame en stijlvolle oplossing voor koudere dagen en avonden, uitgerust met een Varta powerbank en een warmte van 41°C​​.

Eenvoudige bediening en energiebesparing

Het gebruik van deze warmtekussens is eenvoudig en efficiënt. Met één druk op de knop activeer je de verwarmingsmat die de temperatuur op een comfortabele 42°C brengt. Deze kussens hebben een enkele warmtestand en zijn ontworpen om energie te besparen door automatisch uit te schakelen na 45 minuten. De powerbank kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel​​. Bovendien zijn deze kussens energiebesparend, ze verbruiken slechts € 0,02 aan stroom per dag​​.

Veiligheid en comfort

Veiligheid is een topprioriteit voor Besarto. Hun verwarmde kussen zijn KIWA-goedgekeurd en voldoen aan strenge Europese veiligheidsnormen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de warmte en comfort die ze bieden​​. Deze kussens zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn in verschillende ruimtes en omstandigheden​​.

Stijlvol en duurzaam

Deze verwarmde kussenzijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle aanvulling op je interieur. Met hun prachtige vormgeving en hoogwaardige afwerkingen passen ze in elk interieurontwerp​​. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze lang meegaan. De stof is waterafstotend en vlekwerend, en de buitenhoes is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine, wat bijdraagt aan een duurzame levensstijl​​. De hygiëne wordt ook gewaarborgd doordat de buitenhoes wasbaar is, zodat je altijd kunt genieten van een schoon en fris kussen​​.

Mijn favoriete kussen van Besarto

Veelzijdig in gebruik

De verwarmde kussen van Besarto zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ze kunnen op een stoel of bank worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Je kunt ze meenemen naar kantoor of naar andere ruimtes waar je behoefte aan extra warmte hebt, wat hun veelzijdigheid onderstreept​​.

Specificaties

Onderstaande specificaties heb ik op de website van Besarto gevonden en wilde ik nog even delen, omdat ik hier nog wel eens vragen over krijgt als ik over een nieuw product post of schrijf:

 • Afmeting: 45 x 45 cm dikte 15 / 18 cm
 • Veiligheid: KIWA certificaat
 • Oververhittingsbeveiliging: JA
 • Verwarmingsmat: 5V, infrarood Varta
 • Powerbank: oplaadbaar 5V, 10.000 mAh met usb aansluiting
 • Verbruik: circa 2 cent aan stroom per dag (1 cycli)
 • Verwarmingsduur: 6 – 7 uur Warmte: 42°C
 • Oplaadtijd: circa 2,5 uur (afhankelijk van de gebruikte adapter) UIT
 • Switch: Automatische uitschakeling na 45 min.
 • Oplaadkabel: Incl. usb oplaadkabel
 • Buitenstof: 100% polyester Velvet Binnenhoes incl. zakje voor de powerbank: 100% polyester
 • Vulling: polyether vlokken
 • Wasvoorschrift: Buitenhoes is wasbaar op 40°C fijnwas, droogtrommel lage temperatuur, niet chloreren, niet strijken, niet chemisch reinigen Garantie: 1 jaar

Conclusie: Besarto – innovatie in comfort en stijl

Besarto heeft met zijn draadloze, warmtekussen met infraroodtechnologie een nieuwe standaard gezet op het gebied van thuiscomfort. Deze kussens bieden niet alleen warmte en comfort, maar zijn ook veilig, energiebesparend, stijlvol en duurzaam. Ze zijn geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten en vormen een veelzijdige, stijlvolle aanvulling op elk interieur. Met deze innovatieve kussens van Besarto geniet je van luxe warmte en comfort tijdens koudere dagen en avonden, terwijl je ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

XOXO

The Home Rebel.