betaalbare tuintegels

Om te beginnen, wat zit het weer deze zomer tegen. De zomerse temperaturen blijven hangen rond de 20 graden, het waait en regelmatig valt er een bui. Bah! Des te blijer ben ik met de lounge stoel van Lauie lounge. Deze twee heerlijke stoelen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Lounge stoel voor binnen

Omdat wij geen schuur hebben in de tuin, werd er altijd gesleept met kussens. Dat was ik wel behoorlijk zat. Vooral omdat deze kussens in de huiskamer gestalt werden. Want met het Hollandse weer weet je het nooit. Zo regent het en zo is het weer droog. En als het droog is wil je natuurlijk meteen buiten kunnen zitten. De oplossing leek mij een lounge stoel set die tegen regen kan.

Lounge stoel

Zo kwam ik uit bij Laui lounge. Ze hebben veel keus in kleur en materiaal. Sets voor binnen en sets die buiten kunnen. Ik kreeg een aantal staaltjes opgestuurd. De kleuren zijn heel mooi maar de keus viel toch al snel op taupe. Ik was wel wat huiverig de eerste keer om ze buiten te laten staan. Maar algauw durfde ik het aan.

Lounge stoel voor buiten

Zoals je op onderstaande foto ziet is het materiaal wat grover geweven. Dat geeft een mooie stoere maar ook natuurlijke look. Door op deze manier te weven is het materiaal sneller droog. De vulling is gemaakt van gerecyclede EPS-korrels (polystyreen).

Ze staan nu al een tijdje buiten en geloof me, in de regen 😂 Ze zijn dus uitvoerig getest door het weer. Oke, na een regenbui kan je er niet gelijk op zitten. De zon moet er even op staan en dan zijn ze zo droog. Ik plof er graag in weg.

Zoals de naam al zegt zijn het lounge stoelen (buiten collectie). Je zakt er dus in weg. Ze zijn laag bij de grond. Niet geschikt dus voor oma. Maar wel fijn om heerlijk in weg te ploffen en te genieten van de zon.

Op het lijstje staat dan ook nog de wens om de hockers erbij te bestellen! En de zon 🌞

Kan je de Lounge stoel buiten laten staan.

Voor de winter wordt wel geadviseerd ze binnen op te slaan of met een goede hoes in de tuin. Maar omdat de jongens de stoelen zo fijn vinden, gaan ze van de winter lekker naar binnen om in hun kamer te fungeren als game stoel…..of mss wel om lekker in weg te kruipen met een goed boek…….zouden ze dat laatste doen?

Anyways je kunt de stoelen bestellen in meerdere kleuren en materialen. Neem gerust een kijkje op hun site voor meer info Lauilounge

Zin in nog meer inspiratie, bekijk dan een van mijn andere blogs hier.