een paar weken geleden las ik het blog van Anne kohnke op het happy ayla blog. Anne schreef een blog over haar slaapkamer. Ik werd naar haar blog getrokken omdat ik de foto waarmee zij haar blog promootte zo mooi vond.  Haar marrakech walls zijn echt prachtig. Waar ik mij over verbaasde was dat Anne vertelde dat ze met de seizoenswisseling weer meer verlangd  naar een lichtere kamer. In de zomer vind ze het dus juist fijn om een donkere kamer te hebben (nieuwsgierig waarom? Lees dan even haar blog hier ).

52A5E385-3C14-46C1-9E07-E133E4278BD8Ik heb dus het tegenovergestelde van Anne. In de zomer is alles bij mij wit. Gecombineerd met naturel tinten en natuurlijke materialen . Maar wit IT IS!  Naarmate het buiten donkerder wordt, het kouder wordt en de bladeren van de bomen vallen neig ik meer naar donkere tinten. Vooral in de herfst begin ik weer te veranderen en komt er veel zwart wit in mijn huis. Tegen de winter komt er wat kleur en goud tevoorschijn . De lente brengt pastel en tegen de tijd dat het weer zomer is…….jep….wit!

Terug naar de slaapkamer. Langzaam aan merk ik dat de plaids weer uit de kast komen. En stiekem verlang ik naar donkere kleuren….

Jullie hebben vast al op mijn instagram gezien dat er meer kleur verschijnt. Zou ik het aandurven de muren te schilderen? In de woonkamer?

Wat jullie? Gaan jullie voor lichte kleuren in de zomer of liever in het najaar? Of gewoon het hele jaar door!?