Een wolkje dwarrelt langzaam omhoog…en een zacht poef geluidje dringt zachtjes mijn oor binnen. Ik zit mega stil op mijn mat. Soms moet ik gewoon even mijn hoofd leegmaken. Ik ben een denker en een doener. Rust vinden in mn hoofd en lijf is voor mij soms best lastig. Een daarom doe ik aan Yoga en mindfulness.

Klinkt zweverig? Nee joh, ik ben ook echt heel Down to earth!

Jullie zagen hem al voorbij komen, het geurwolkje! En hij draagt zijn naam eer aan! Want er komt een serieus wolkje ‘geur’ uit, maar echt! En ik mocht hem voor jullie testen!

Tijdens mijn yoga staat mijn geurwolkje met salie olie te pruttelen naast mijn mat. Omdat ik altijd aan sta moet ik soms even relaxen. Geluid, licht en geur spelen daarbij een belangrijke rol. Je wilt je zintuigen prikkelen maar niet overprikkelen. Door de subtiele aroma stoom die uit het geurwolkje komt, vult de kamer zich met een fijne geur. Maar niet alleen tijdens de yoga gebruik ik hem hoor! Hij is gewoon heel fijn in elke ruimte en op elk moment.

Ik heb hem in zo’n beetje elke ruimte al gebruikt. En kan jullie vertellen ik ben fan!

In de huiskamer misstaat hij zeker niet. Want deze aroma diffuser ziet er prachtig uit. Ik vond diffusers altijd een beetje lelijk, dat witte plastic. Maar deze van geurwolkje zijn juist heel mooi. De vormgeving is vrouwelijk en de houtlook geeft daar een stoere twist aan. Je wilt hem in het zicht en daarom krijgt hij ook een ere plekje in de kamer. Beneden gebruik ik eucalyptus olie, voor focus en ontspanning. Heerlijk!

Jullie zagen hem al op foto’s voorbij komen. Want ook naast m’n bed heb ik hem gezet. Heerlijk met lavendel erin. Lavendel heeft een rustgevende werking en helpt je inslapen. Perfect dus!

Mijn man is niet zo fan van al die geurtjes…..vooral als ik weleens wierook opzet. Dan begint hij te kuchen en te proesten. Maar door de fijne aroma’s die uit het geurwolkje komen heeft hij geen irritatie aan zijn keel. Wel moet je opletten dat je er niet teveel etherische olie in druppelt, hihihihi!

Een diffuser zorgt er ook voor dat de luchtvochtigheid in huis verbeterd wordt. Het is dus ook nog eens beter voor je gezondheid.

En dan heb ik het eigenlijk nog niet gehad over hoe hij nou werkt. Even in het kort dan, het meegeleverde maatbekertje vul je met water, dat gaat in de Aroma diffuser. Ik druppel er meestal 2-3 druppels etherische olie in. Het geurwolkje heeft 4 standen. Hij kan op; aan, 1 uur, 3 uur en 6 uur. Daarbij heeft hij ook nog een lichtknopje. Deze kan je instellen op kleur of wisselend in kleur. Meestal staat het lampje bij mij uit. Behalve als ik naar bed ga. Dan vind ik het fijn als hij zachtjes de kamer kleurt.

Ik kan jullie zeggen dat ik erg tevreden ben. Er komt genoeg stoom uit en de geur verspreid heerlijk door het huis. Ik heb er nu 3 geurtjes bij genomen, eucalyptus, salie en lavendel. Binnenkort maar weer wat geurtjes bij bestellen! Heb jij ook een favoriete geur? Laat het me dan hieronder weten, want ik wil graag nieuwe geuren ontdekken.

En heb jij nog geen geurwolkje? Maar wil je er ook super graag een? Dan heb ik een hele leuke verassing voor je! Ik mag er namelijk een weggeven!!! WHOOP WHOOP!

Check het snel op mijn instagram hoe jij kunt winnen!