Jullie zagen hem al op mijn insta voorbij komen. En in mijn stories deelde ik al een verslag van hoe ik deze te gekke mOoN 🌙slinger maakte. Hot item in huis…..en officieel van brass….maaaaaar hè, als je een beetje crea bent, bedenk je hier een variant op. En ook als je niet crea bent is deze zo gemaakt.

Omdat ik veel vraag kreeg hoe en wat hier nog even opgesomd hoe je hem maakt.

Ik koos voor maantjes in twee verschillende groottes en wat bolletjes/rondjes. Maar denk ook aan sterren of misschien wel plusjes. Maak hem langer of kort. Leuk voor aan een kast of boven een bed. Of maak er een slinger van……you go girl! Of boy …..natuurlijk😉

all you need is:

  • Goud karton, te koop bij action (zilver karton kan ook)
  • Een schaar. Een schoteltje om de maantjes me af te tekenen
  • Een draadje, goud…..ook bij action te koop
  • Een plakstift

Het karton leg je je op elkaar. Boven en onderkant zijn goud  deze ga je namelijk op elkaar plakken.

Je neemt een schotel (of ander rond voorwerp) ter grootte van de maantjes die je wil gaan maken.  Trek deze om op het papier. Wanneer je de schotel verplaats in de cirkel naar een kant krijg je een mooie ronding voor de binnenkant van een halve maan.

Dit herhaal je een paar keer. Maak ook een kleinere maan. En nu knippen maar.

De twee helften leg je op elkaar . Touwtje ertussen en plak ze aan elkaar.

Om de hanger mooi naar beneden te laten hangen heb ik iets zwaars aaan de onderkant gehangen. Denk aan een gouden kraal.

Succes met freubelen. Ik zie graag het resultaat

xxx shan