Nadat alle muren in huis gestuct zijn, werd het tijd om ze aan te kleden. Mooie lijsten met foto’s, kunstwerkjes, posters of een Ixxi. Ik wissel wat af.

En daar onstond het problemen. Want op het moment dat je graag wat afwisselt heb je vaak ook te maken met hoe je iets ophangt. Een gaatje in de muur boren terwijl hij net gestuct is….au dat doet zeer.

Dus ging ik opzoek naar een railssyteem. Ik had er wel al van gehoord maar nu moest het er toch maar van komen. Zo kwam ik uit bij STAS.

Het is een zeer eenvoudig systeem om te monteren. Ik bedoel, je zaagt het op maat en bevestigt het aan de muur. Het systeem in in de gewenste kleur mee te schilderen of zelfs weg te stucen (had ik eerder moeten weten)

In de rails komen koorden te hangen, waaraan je je schilderij of zelfs ixxi aan kunt ophangen. Je kunt bordenhangers bestellen. Magneetjes om je kaarten aan op te hangen en zelfs lampjes om je kunt mee uit te lichten.

In de keuken wilde ik graag m’n klok een plekje geven en het palmbladeren kleed van madam Stolz. Met mooie transparante koorden klip je het er zo aan vast. Wil je wat anders. Klik je het er weer af en verhang je de draden op de gewenste afstand. Aan het transparante draad zit een soort ziper die je heel makkelijk omhoog of omlaag schuift. En het draad, dat is bijna niet te zien.

Het is zo easy dat het gewoon een feestje wordt om te verwisselen. Ik heb dan ook al lekker wat wisselingen gemaakt. Ideaal als je net als ik van elke keer wat anders houdt.

Heb je interesse in een STAS systeem dan dan hier een kijkje op hun site of er ook wat voor jou bij zit. Ik mag idg één van volgers blij maken met een 6 meter STAS en 4 koorden om je kunstwerken aan op te hangen! Wat je daarvoor moet doen lees je op mijn Instagram