Ik mocht deze Kärcher SE tapijtreiniger uitproberen en dat heb ik dus ook meteen gedaan. Van de vloer, tapijt tot de autostoelen. Ik heb alles getest en ik ga jullie hier vertellen wat ik daarvan vond.

Kärcher SE

Te starten met ons beni ourain kleed. Deze had ik pas gelden laten stomen en hij was weer prachtig schoon geworden. Maar sja, wij leven niet in een etalage en kids en katten maken heel wat vlekken. (Ik laat mezelf even buiten beschouwing 😜)

Hier en daar zit alweer een vlek en die is er helaas niet zo uit te deppen met een doekje. Dus het apparaat kwam als geroepen. Ik pakte een lelijke vlek aan, die prominent aanwezig was. Geen idee wat het was. Een snoepje? Een kattenkwijltje? Anyways het was vies en dus ging ik hem te lijf met de Kärcher.

Starten met de Kärcher SE, stekker erin en poetsen maar…

Schoonmaakmiddel in het reservoir, stekker in het stopcontact en poetsen maar. Eerst Spray je hem in (ik heb het een beetje laten intrekken). Vervolgens heb ik er een borstel overheen gehaald en met de Kärcher het teveel aan water opgezogen……

Het kleed ziet er schooner uit en de vlek is weg. Het kleed is nog wel wat vochtig en moet goed drogen. Ik heb gelijk het hele kleed aangepakt want het zag er meteen beter uit. Op de foto zie je waar wel en niet is schoongemaakt.

Kärcher SE

Ook de autostoelen moesten er aan geloven. Ik ben het type, koffie voor onderweg, OEPS! Ken je dat? Maar ook schoolbekers, en regen wat van een jas afdruipt veroorzaakt vlekken. Dus ja, een boze man en 300 vlekken verder…. de Kärcher deed hier ook zijn magische kunstje. Wat een vies water kwam er van de stoelen af! Ze lijken een stuk schoner en bij het opdrogen waren de meeste vlekken weg. Dit ga ik nog wel een keer herhalen.

Kärcher Autobekleding

Op de betonvloer heb ik de Kärcher ook uitgeprobeerd. Hier moet ik nog even goed naar kijken en een ander opzetstuk proberen. Voor nu is het schoonmaakmiddel op dus de volgende test, harde vloer moet even wachten. Maar op insta zal ik jullie laten weten hoe dat beviel.

Kärcher huisdieren

Wat ik trouwens erg tof vind is dat deze Kärcher SE wit is!
Sja….het oog wil ook wat! Ik ben enthousiast en hij heeft me zeker verrast met het WOW effect!

XOXO

The Home Rebel

@thehomerebel