Ik ben altijd op zoek naar fijne prijzen, betaalbare oplossingen voor dure projecten. Of het nou gaat om een klein project zoals een lamp. Of een groter project zoals het aanleggen van je terras met betaalbare tegels voor in de tuin.

Natuurlijk scheelt het al wanneer je de tuin zelf kan aanleggen. Maar het vinden van betaalbare tegels is ook een zoektocht. Op Google zagen we door de bomen het bos niet meer. Dus heb ik voor jullie alle prijzen vergeleken en komt 123sierbestrating voor ons als goedkoopste naar voren.

betaalbare tegels voor in de tuin

Formaat bepalen van de tegels

Wij zochten naar lichtgrijze betaalbare tegels, weinig poespas en in de maat 60×60. Die waren duurder dan we dachten. Goedkoper zijn de antracietkleurige tegels. Nog budget vriendelijker is 50×50.

Veel sites hebben ook b keuze of c keuze. Fijn met weinig budget en te vinden bij 123sierbestrating. Houdt wel rekening met een iets mindere kwaliteit. Is het project een tijdelijke oplossing, zou ik zeggen doen. Durf je de gok aan, doen!

Maar wil je toch wat meer zekerheid bij de tegel die je besteld en wil je er langer van gaan genieten kijk dan voor A keuze of een B keuze waarvan je weet wat er mis aan is. Want in de beschrijving kan je ook lezen waarom de tegel een b-keuze is, bijv. Showmodel.

betaalbare tuintegels

Onderhoudt van je tegels

Een tuin is nooit af….. en dat is zo! Planten en onkruid houden je aan het werk. Tegels worden vies. Dus nog een tip voor het reinigen van je terras. En het behoud van je tegels. Maak ze schoon met groene zeep, wied onkruid tussen de tegels met kokend water. Wanneer je met een onkruidborstel werkt, beschadig je de coating.

Ook de hogedrukspuit beschadigt de toplaag. Wanneer je deze beschadigt geef je groene aanslag, mos en onkruid meer kans tot groeien. En laten deze tips nou nog milieu vriendelijk zijn ook!

Heel blij met het resultaat!

En hoe vind je het geworden? Deze tegel is de kijlstra grey 60×60 hier. De kleur is mooi licht en mat. Het geeft een prachtige zonnige uitstraling zelfs op een bewolkte dag. Iets wat de donkere antraciet tegels niet doen. Die voelden veel bedompter aan. Heb je de verassing gezien tussen de tegels? Inderdaad. We lieten een tegel eruit en vulde die met een Marrokaans tegeltjes van household vs. Enstijl ….Net even anders, lekker rebels.

Nog meer inspiratie nodig zoals een buitenkeuken, lees dan deze blog hier of op mijn instagram. En succes met bestellen. Ik weet zeker dat je bij 123sierbestrating zal slagen voor een fijne prijs! Hou ze ook in de gaten voor leuke weetjes en tips via hun instagram page.

XOXO Shannah