In onze vorige keuken hadden we witte zelliges. Dus het kon natuurlijk niet uitblijven dat er in onze nieuwe keuken ook iets van zelliges terug zou komen. En dit keer natuurlijk in zwart. Al was er even twijfel om groen of goud te nemen. Online kwamen we uit op de site van designtegels, met heel veel keus.

Aangezien de keuken (van Ikea, jaja echt!) al erg aanwezig is in de kamer, hebben we gekozen voor een rustigere tegel. Zo werd het dus zwart. Ondanks dat het in dezelfde kleur is, wordt je oog er toch naar toe getrokken en geeft het net dat wow effect wat we zochten.

Het plakken van de zelliges was zo gedaan….zie hier!

Met koperen details maakten we het geheel af. De kopere kraan van Selsiuz hadden we al. De gootsteen en het werkblad in mat zwart laten deze heel mooi uitkomen.

We matchten de handgreepjes in de kleur koper van de kraan. Alleen aan de bovenste lades. Aan de onderkant hebben we een druk systeem geplaatst zodat het rustiger zou ogen.

Alle lades zijn voorzien van ladeverlichting. Dit geeft echt een super luxe gevoel. En zeker nu de dagen donkerder worden zeker geen overbodige luxe!

Op de muur hebben we de kalk verf van vestingh zitten in de kleur Sensational sand.

Wij zijn erg blij met de keuken, helemaal nu hij afgestyled is met de mooie zelliges van designtegel.

Wil je nou ook zelliges in je keuken of op een andere plek in huis gaan gebruiken, dan zou ik je zeker aanraden om een kijkje in hun showroom te nemen! Want die is echt prachtig. Wel een kleine waarschuwing, het kiezen van een tegel wordt een stuk lastiger! Wat een prachtige kleuren en vormen hebben ze daar. Ik ga zeker nog een keer terug , want ik heb nog wat projecten in huis die ik wil gaan aanpakken!