Al heel lang stond deze winkel op mijn zien, voel en ervaar lijstje. Ik kan genieten van de prachtige plaatjes op pinterest, instagram of een blog. Ik dwaal af en in gedachten ben ik er, om vervolgens een bezoek op mijn wishlist te zetten! Want de ambiance van een winkel is minstens zo belangrijk. De sfeer, de geur en het gevoel dat je krijgt wanneer je binnenkomt. Het aanraken van materialen. Ik kan daar intens van genieten. Dus stond l’etoile conceptstore al heeel lang op mijn lijstje. Samen met loft, en sukha. Loft bezocht ik al eens eerder en hierover schreef ik ook een blog-hier-

Dus op een mooie dag maakte ik mijn gezin klaar voor een leuke wandeling in de duinen van Schoorl. Mijn man voelde al aan dat ik een verborgen agenda had. Stug bleef ik volhouden dat het me echt om de frisse lucht ging en dat het zo leuk was om herinneringen op te halen in Schoorl. Een plek waar hij als kind veel kwam.

e7aa3207-d1e5-4f5b-aafc-641aaf9c2fb9

Eenmaal in Schoorl kon ik de winkel niet vinden. Helaas bleek die niet meer te bestaan. Stiekem en heel teleurgesteld pakte ik mijn telefoon erbij. En ja hoor….10 min van Schoorl zat de store gevestigd in het mooie Bergen. Dus ik keek mijn mannetje lief aan en vertelde hem dat ik zo graag even langs deze winkel wilde rijden. Na een gezellige wandeling in de duinen reden we naar Bergen

42f521c6-12f4-4b59-bf0e-a62d081b6e51

Wat een prachtige winkel. Alles klopte! ik voelde me meteen senang! Ik wilde alles wel meenemen uit deze winkel…..

7B0CB19D-8574-42E5-BE95-19C2626E4FEEDus mocht je een keer in de buurt zijn? Bergen is zeker de moeite waard om even langs te rijden! Ze hebben veel leuke winkeltjes. Sissyboy homeland is natuurlijk altijd fijn om binnen te wandelen. Al schrok ik wel even van de kerstversiering….buiten was het 22 graden. Hahahaha

fbd479a7-784e-42d6-805f-58b6c1bf919a-1

Maar ook stadspaviljoen Noord is zeker de moeite waard! Wat een heerlijke winkel! Dus stiekem nog een favoriet in het lijstje.