Een tijdje geleden vroeg magpaint mij of ik geintresserd was om hun producten uit te proberen. Zij verkopen magneetverf, schoolbordverf en whitebordverf. Natuurlijk was ik dat! En er borrelde al allerlei gedachten bij me op wat ik ermee kon doen.

Met het project dakkapel kon ik mooi de kamers gaan restylen en een leuk project met magneet verf stond al heel lang op mijn lijstje. Helaas zat al het verbouwen een beetje tegen en besloot ik de magneetverf anders te gebruiken.

 

Dus werd het project, kindertekening. Want mijn kinderen komen regelmatig met mooie tekeningen thuis en deze wil je natuurlijk een mooie plek geven. Maar eerlijk soms wil je ze niet overal hebben hangen….dus koos ik voor een centrale plek, de hal.

d77186bf-24d0-419b-b0da-293e56bde404En wat dacht je trouwens van al die info brieven van school en clubjes. Ik leg ze vaak op stapel. Waardoor ik het dus ook snel vergeet. Nu niet meer….

Project hal, dus. Ik schilderende een stuk muur in de hal met de zwarte magneetverf. Let op je hebt wel 4 lagen nodig wil de magneet blijven zitten. Online bestelde ik super sterke magneetjes en hier maakte ik voor jullie nog een leuke DIY van!

Ik heb namelijk heel veel bakjes gevuld met steentjes van vakantie. En bedacht me hoe leuk is het om deze steentjes te gebruiken als magneetjes.

Wat heb je nodig:

Magpaint magneetverf

– kleine steentjes, (gevonden op vakantie)

– super sterke magneetjes (ik bestelde ze bij Ali express)

– 2 competente lijm, of evt. Een lijm-stool.

En….leuke idee toch?