Hoe leuk is de winkel van Sanne , beter bekend als enstijl! Volg je haar al jaren op instagram? En vergaap je je aan de mooie plaatjes die ze schiet? Nu kan je ook haar mooie interieur items kopen. Hoe fijn is dat?

Vandaag bracht ik een bezoekje aan een deze toffe winkel. Ik was namelijk opzoek naar een mooi tegeltje voor een projectje in de tuin. een tripje vogelenzang, it was…..dat is maar 15 minuutjes rijden dus een thuiswedstrijd voor mij.

De auto parkeer je een stukje verderop. Of bij buitenplaats plantage….zo kan je op de terugweg nog een lekkere latte, lunch of borrel meepakken in mijn favo bio-feel-good- spot!

In een oude school heeft Sanne haar droom waargemaakt. Een woning met shop en B&B helemaal in de stijl van Enstijl. Zachte natuurlijke tinten en natuurlijke materialen met een heel groot toefje Marokko.

Mijn ogen keek ik uit. De kast tot aan het hoge plafond is gevuld met mooie interieur items. Het bed in de winkel waar je het liefst in ploft is gestyled met prachtige kussens en spullen die te koop zijn. En dan de tafel en stoelen van het merk enstijl x household, hier moet je toch aanschuiven voor een kopje koffie.

Helaas was de B&B al geboekt anders had ik nog even een Fototootje geschoten. Als je deze zomer richting Zandvoort of Bloemendaal rijdt neem dan zeker een kijkje bij Sanne. LET OP: De openingstijden zijn beperkt. Neem hiervoor dus altijd even een kijkje op haar site!