Oke, oke….ze zitten er al een tijdje. Maar ik kende deze super leuke hotspot nog niet.

Ik heb het over café Cote! Toen een vriendin me belde om daar wat te gaan eten moest ik even Google. Ik was meteen verliefd!

 

Dus vertrok ik vandaag met heel veel zin richting Heemstede, naar Café Cote . Parkeren kan in het straatje dat grenst aan de winkel. De zon scheen heerlijk en het kleine terrasje van de gevel was goed gevuld. Bij binnenkomst was ik helemaal enthousiast! Wat is dit een leuke plek om te lunchen.

Prachtig gestyled en een huiselijke sfeer. Ik zocht een plekje uit om vervolgens met een latte mijn ogen even goed de kost te geven.

Maar ik kon helemaal niet lang stilzitten! Ik moest echt even alles zien en foto’s maken voor jullie.

Alles wat je ziet is te koop! Van de kunst aan de muren, de prachtige woonaccessoires tot aan de meubels.De sfeer is een beetje te omschrijven als Boho, urban met een Miami twist.

Als je doorloopt naar de toiletten  wordt je weer aangenaam verrast. Eerst is daar het werk gedeelte en daarna kom je bij de toiletten.

Er is hier op een speelse manier gebruik gemaakt van een open ruimte die opgedeeld wordt in twee units. Met een glazen gevel kijk je de kleine kamertjes in die dienst doen als toilet. Oude deuren en gestucte muren geven instant sfeer. Het doet me hier even denken aan Sukha.

Een deur verder ben je in een achterkamer. Hier staan nog meer spullen die te koop zijn. Ik waan me even terug op Ibiza en geniet van al het moois! De eigenaresse verteld me dat ze veel inkoopt op markten of in boetiekjes. Sommige items laat ze opnieuw stofferen waardoor ze er haar eigen twist aangeeft. Zo staan er prachtige vintage krukken in de kamer die voor in de winkel terug komen. Maar dan bekleed met een panter printje. Fantastisch!!

De lunch kaart is niet heel uitgebreid maar daarom zeker niet minder! Wij genieten van ons lunch. Als het tijd is om te gaan ….vind ik het bijna jammer. Dus ik ga zeker snel terug om nog een keer te genieten van deze te gekke plek! En je zult binnenkort vast het een en ander terug zien in mijn huis. Want door dit soort plekken laat ik me graag inspireren!

Inspirerende plekken als deze, wekken bij mij altijd verander drang op….bij jou ook?